CTurvan verkkosivut saivat täyden uudistuksen yhteistyössä Tecinspire Oy:n kanssa. Sivujen uudistus toteutettiin suhteellisen nopealla aikataululla. Ulkoasu suunniteltiin CTurvan ilmeen mukaisesti, ja maustettiin ripauksella oranssia. Sivut ovat luonnollisesti mobiiliystävälliset, ja toiminnallisuudet on suunniteltu helpottamaan kävijää. Tecinspire konsultoi CTurvaa myös palvelutarjoaman kehittämisessä.

 

CTurvan verkkosivut saivat uudistuksen

Screenshot CTurva.fi

Kokemuksia projektista

Marja-Liisa Kankaala CTurva”Tecinspiren porukka uusi meidän web-sivut konsultoivalla otteella. Uudet sivut ovat helppokäyttöiset, laadukkaat ja visuaalisesti näyttävät. Lisäksi he auttoivat tuotteistamaan meidän palvelut selkeiksi kokonaisuuksiksi. Yhteistyö oli luontevaa, helppoa ja ammattitaitoista. Suosittelen lämpimästi!”

Marja-Liisa Kankaala, turvallisuusasiantuntija, CTurva

 

Teemu Kivioja Tecinspire

”CTurvan verkkosivujen uudistusprojekti oli mukava toteuttaa. Yhteistyö oli tiivistä ja sujui hyvin. Projektin yhteydessä oli mielenkiintoista tavata CTurvan rautaisia ammattilaisia sekä tutustua tarkemmin yritysturvallisuuteen ja sen merkittävyyteen. Olemme vakuuttuneita että CTurva voi palvella sinunkin yritystäsi näissä tärkeissä asioissa.”

Teemu Kivioja, Toimitusjohtaja, Tecinspire