Työturvallisuus

CTurva on kehittänyt uuden palvelun nimeltään Turvallinen työskentely epidemiatilanteessa – tukemaan yrityksiä koronatilanteessa.

Koronaepidemia, Covid-19, rauhoittui jo hieman kesän aikana, mutta on nyt syksyllä alkanut jälleen levitä. Oletettavasti tilanne tulee jatkumaan.

Me CTurvalla halusimme antaa oman osaamisemme ja kokemuksemme käyttöön haastavassa koronatilanteessa. Voidaksemme osaltamme varmistaa yritysten toiminnan turvalliset edellytykset ja liiketoiminnan jatkuvuuden, lähdimme kehittämään uutta palvelua turvalliseen työskentelyyn epidemiatilanteessa.

Uuden palvelun avulla yritys saa tarvittavat ohjeet työntekijöille ja voi varmistaa asiakkaiden turvallisen asioinnin. Palvelun avulla voidaan myös analysoida Covid-19 epidemiasta aiheutuvat vaarat ja riskit liiketoiminnalle. Lisäpalveluna voidaan järjestää myös turvallisuuskoulutusta yrityksen henkilökunnalle.

Me CTurvalla koemme yritysten työntekijöiden turvallisuuden tärkeäksi. Koronatilanteesta huolimatta pidetään yhdessä huolta työntekijöiden ja asiakkaiden turvallisuudesta sekä työntekemisen edellytyksistä.

Lue lisää uudesta palvelusta

 

Kirjoittaja

Marja-Liisa Kankaala CTurva

Marja-Liisa Kankaala, CTurvan Turvallisuusasiantuntija

CTurva tarjoaa palveluita yrityksen turvallisuustoiminnan kehittämiseen. Tämä osaltaan kehittää yrityksen turvallisuuskulttuuria. Tutustu CTurvan tarjoamiin yritysturvallisuuspalveluihin!